Tuesday, 13 December 2011

HOT STUFF LAR!!

BERITA HANGAT!!
Aku just nak kongsi yang aku ade jual Drama Korea dengan Jepun..
Mesti ramaikan yang suke drama-drama dari negara nie..hehe..
So, mesti korang nak buat koleksi drama-drama nie..betol tak??
Tapi tak tau macam mane nak simpan drama-drama ni dalam bentuk yg berharga..
(macam koleksi kesayangan)
Dan ada gak yang nak tengok, tapi internet slow..tak boleh la nak download..
Itu la tujuan aku bukak kedai jual DVD nie..Untunk korg-korg yang berniat nak buat koleksi..Aku tolong korg supaya dpt buat koleksi yg berharga dan tolong korg download..

Gambar 720p HD..baik punyer..(lebih kurg macam ori je, tapi murah)
Boleh Play kat DVD Player

Dekat kedai aku tuh, aku xjual drama, sebab drama mmg free..ade byk kat website..Aku cuma jual service..Kiranya, kenakan charge sikit, penghantaran, kos buat DVD, design yang cantik, kepakaran dan tenaga aku nie..Drama aku bagi free jer, tp kos tu semua la yang korg kena baya..tak kan semue tu pun nk bg free..lemak arrrr..hehe..
Kesimpulan nya, murah je aku jual..hehe..DVD sangat cantik..Sangat sesuai buat koleksi..terpulang nak beli ke tak nak..tiada paksaan..^_^

Support Me!!
Kepada pembaca, mintak jasa baik korg share blog nie boleh??
Mesti bolehkan..tak nk beli pun xpe..Mintak share je..
Mungkin ada rakan lain yang memerlukan..   Thank You!!  ^_^

Jom kite survey skit, cane rupe DVD yang aku jual tu dan bape harga nya..


CITY HUNTER
English and Malay Subtitle
Episode : 1-20
RM 20.00
Postage : RM4 @  (Sabah, Serawak RM6.00)
postage untuk sekali penghantaran

layari fanpage kami untuk keterangan lanjut :



HEART STRINGS
English and Malay Subtitle
Episode : 1-15
RM 17.00
Postage : RM4 @  (Sabah, Serawak RM6.00)
postage untuk sekali penghantaran

layari fanpage kami untuk keterangan lanjut :


PROTECT THE BOSS
English and Malay Subtitle
Episode : 1-18
RM 18.00
Postage : RM4 @  (Sabah, Serawak RM6.00)
postage untuk sekali penghantaran

layari fanpage kami untuk keterangan lanjut :


I CAN'T LIVE LOSING
English and Malay Subtitle
Episode : 1-16
RM 18.00
Postage : RM4 @  (Sabah, Serawak RM6.00)
postage untuk sekali penghantaran

layari fanpage kami untuk keterangan lanjut :


SCENT OF WOMEN
English and Malay Subtitle
Episode : 1-18
RM 18.00
Postage : RM4 @  (Sabah, Serawak RM6.00)
postage untuk sekali penghantaran

layari fanpage kami untuk keterangan lanjut :


THE PRINCESS MAN
English and Malay Subtitle
Episode : 1-24
RM 21.00
Postage : RM4 @  (Sabah, Serawak RM6.00)
postage untuk sekali penghantaran

layari fanpage kami untuk keterangan lanjut :


BABY FACED BEAUTY
English and Malay Subtitle
Episode : 1-20
RM 20.00
Postage : RM4 @  (Sabah, Serawak RM6.00)
postage untuk sekali penghantaran

layari fanpage kami untuk keterangan lanjut :


PLAYFULL KISS
English and Malay Subtitle
Episode : 1-16
RM 18.00
Postage : RM4 @  (Sabah, Serawak RM6.00)
postage untuk sekali penghantaran

layari fanpage kami untuk keterangan lanjut :


MARRY ME MARY
English Subtitle Only
Episode : 1-16
RM 18.00
Postage : RM4 @  (Sabah, Serawak RM6.00)
postage untuk sekali penghantaran

layari fanpage kami untuk keterangan lanjut :

Macam mane, suke tak??
Kalau nak tgk lagi ape drama yg aku jual, boleh la survey kat kedai aku yer..
Lebih 62 Koleksi Drama Korea dan Jepun
klik link di bawah untuk lihat drama selanjutnya :

kalau korg juga boleh buat request drama :

korg juga boleh jadi pengedar, baca syarat dan info di "Distributor Club" :



Support Me!!
Kepada pembaca, mintak jasa baik korg share blog nie boleh??
Mesti bolehkan..tak nk beli pun xpe..Mintak share je..
Mungkin ada rakan lain yang memerlukan..   Thank You!!  ^_^

[Kalau korg suke, mintak tekan "Like" kat bwh post, kalau rajin boleh "Share" kat sebelah kiri page]
================================================================================
Keep Smile   (^_^)
================================================================================

Sunday, 27 November 2011

Korean Drama Vote!!

SyazwanMazli Lagi!!
Hari nie aku nk share dgn korg...drama-drama Hot Korea 2011!!!

Aku da buat byk kajian da..Mmg ni antara drama-drama yg dpt vote yg byk..(Malaysia Only)
Cite byk pun tak gune, nt korg gak yg bosan..hahaha
JomVote!!!! 


Cara vote
1. Klik kanan kat setiap photo
2. Pilih " open link in new tab "
3. Akan keluar satu laman " Ads-web " (abaikan)
4. Vote korg berjaya..
5. Terima kasih!!!


PROTECT THE BOSS (101765 votes)
CLICK PHOTO TO VOTE
Click Link For More Info :  (open link in new tab)

CITY HUNTER (83645 votes)
CLICK PHOTO TO VOTE
Click Link For More Info :  (open link in new tab)
http://tinyurl.com/7m3mfhq


HEARTSTRINGS (67434 votes)
CLICK PHOTO TO VOTE
Click Link For More Info :  (open link in new tab)
http://tinyurl.com/85nqt8d



POSEIDON (60974 votes)
CLICK PHOTO TO VOTE
Click Link For More Info :  (open link in new tab)
http://tinyurl.com/78c6g2t




Jangan Lupa Vote!!
Jangan Lupa Share kat Facebook korg!!

[Kalau korg suke, mintak tekan "Like" kat bwh post, kalau rajin boleh "Share" kat sebelah kiri page]
================================================================================
Keep Smile   (^_^)
================================================================================

Sunday, 30 October 2011

Aku vs Kim Hyun Joong

Mcm biase la..sape-sape yg da penah bace blog aku nie..da tau aku nie sape..
So, bagi org2 yg baru nk bace, meh aku kenal kn diri nie..
Aku hanye insan yg lemah..hamba Allah yg bername Syazwan Mazli..

Da knl kn?..bagus!! (haha)

So, ape yg aku nk share ari nie..simple jer..maybe la, kali nie agak special, sbb aku nk mintak pendapat korg...

"Apa Kata Korang"

Yes!! itu la tajuk perbincangan kite hari nie...

Sebenarnyer, mcm nie..baru-baru ni, aku dpt cite, yg ade org pertikaikan persamaan aku dgn sorg artis Korea nie..aku pun pelik gak, same ker??hahaha..Name dy "Kim Hyun Joong"..mesti ramai yg minat mamat nie kn??..sape2 yg xtau tu..aku tunjuk sikit gambar mamat nie kat bwh..

                                          "Kim Hyun Joong"                      "Syazwan Mazli"


Selalu kite sembang pasal Pemikiran Orang..Tapi hari nie, ape kate kite sembang pasal Pemikiran Korg lak..
Nice kn??  (hahaha)

WANITA
" rambut jela same,,,err, part muke maybe 50%"
"hmm rambut dah serupa dah, gaya ada sikit..."
"no comment hahaaaa :D"
"                                "
"                                "

LELAKI
"                                "
"                                "
"                                "
"                                "
"                                "

So, simple jer nie..korg just bagi comment kat post nie tentang pemikiran korg dgn gamba kat atas tu..
Pastu kalau boleh, korg share la post nie, kat "facebook @ twitter"..lagi ramai yg bagi feedback lagi bagus..
Share jer..nt kawan-kawan korg pun dpt join comment sekali..kn seronok camtu..hahaha

Format Comment
1. Just type (wanita) or (lelaki), pastu sambung la dgn comment korg tu..
2. Comment open  (ikut suke korg la nk type per, haha)
3. Comment2 korg tu aku akan update setiap hari kat post nie, sampai la xde org nk comment ag..

Aku harap korg leh la bantu aku selesaikan kajian dan tande tanye nie.. (hahaha)

"Just For Fun"

Ape tunggu lagi??kasi comment satu kali...hahahaha

Assalamualaikum dan Selamat Beramal~~

[Kalau korg suke, mintak tekan "Like" kat bwh post, kalau rajin boleh "Share" kat sebelah kiri page]
================================================================================
Keep Smile   (^_^)
================================================================================

Followers!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...