Thursday, 27 October 2011

Cinta Lelaki dan Perempuan

SyazwanMazli Lagi!!
Kat cni aku nk kongsi sesuatu isu lagi..tentang mcm biase la, Pemikiran Orang..

Si dia nie mmg peminat Korea..so dy nk sgt mkn kat cni..aku pun terikut, da terikut terkopak duit ku~~..naseb bek aku ni jenis byk tut~~..haha...
So, meh kite dok cerite-cerita pasal pemikiran org terhadap gambar aku dgn si dia yg kat bawah nie..




WANITA
"so sweet la korg"
"hensem yg belah kiri tuh"
"cantik yg belah kanan"
"Seoul Garden!! i like it"

LELAKI
"abg bahagie"HAHA
"mkn kat Seoul Garden pun nk tayang per??"
"comel la yg kiri tuh"hehe
"Peh, masyuk leh la bro lepak situ"HAHA

Lepas korg bace, korg mesti dpt tgk perbezaan pemikiran lelaki dan perempuan..yg pempuan, open jer puji aku dpn2 si dia..mati aku kne soal siasat nt..haha..dan sgt suke kalau dpt mkn kat kedai2 yg class gitu.. yg lelaki, puji aku pun xde..touching siut..haha..puji si dia jer..adakah kerana lelaki nie ego??so, ape yg aku nk share kat cni mcm biase la..xde kait pun dgn gambar aku dan si dia kat atas tu...hahahahaha...tut~~~..okey cukup..sekadar renungan bersama..^_^

Ni hah, aku nk share pasal ni sebenar nyer..

"Cinta Lelaki & Wanita"

1. Romantik
Wanita : 1/3 wanita mngatakan "pasangan aku x romantik..huh!!"
Lelaki   : 2/3 lelaki mngatakan "aku sgt romantik~~..haha"

2. Saya Cinta Awak
Wanita : 2/3 wanita mngatakan "saya cinta awak" (hanye lafaz semata2)
             : 1/6 wanita x mngatakan "saya cinta awak" (malu~~)
Lelaki    : 1/6 lelaki mngatakan "saya cinta awak" (utk jage awek)
             : 1/3 lelaki mngatakan "saya cinta awak" (ulok2 jer)

3. Menangis 
Wanita : 2/3 wanita akan nangis (1 @ 2 kali sebulan)
             : 1/3 akan nangis (seminggu sekali)
Lelaki    : 1/9 lelaki x nangis (hati keras)
             : 1/3 lelaki nangis (pemergian sang kekasih)

4. Putus Hubungan
Wanita : 1/3 wanita pernah diputuskan (pakai SMS jer)
             :  1/8 wanita diputuskan (tinggal camtu jer??)
Lelaki    : 3/4 lelaki memutuskan hubungan (face to face)
             : 1/3 lelaki memutuskan hubungan (pakai SMS gak)

So, per kata anda??

P/S : jgn terlalu cenderung dgn info kat atas tuh..kajian semata-mata..kadang2
        jer betol pun adoi~~

Assalamualaikum dan Selamat Beramal~~


[kalau korg suke, mintak tekan "Like" kat bwh post, kalau rajin boleh "Share" kat sebelah kiri page]
================================================================

Keep Smile (^_^)
================================================================================

Followers!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...