Wednesday, 26 October 2011

Akal manusia.....

Nama aku Syazwan Mazli....
Kat cni aku nk kongsi sesuatu isu..tentang Pemikiran Orang..
So, meh kite dok cerite-cerita pasal pemikiran org terhadap gambar aku yg kat bawah nie..



WANITA
"cute nyeww"
"comel lar dear"
"so sweet!!!"
"sangat suke yg niew!!"

LELAKI
"poyo la mat"
"mcm hot je bro!!"
"xyah nk yek2 der~~"
"muke mintak sepak" haha

Lepas korg bace, korg mesti dpt tgk perbezaan pemikiran lelaki dan perempuan..so, ape yg aku nk share kat cni xde kait pun dgn gambar aku kat atas tu...hahahahaha...tut~~~..okey dah..^_^

Sebenar nyer, aku nk share pasal isu Akal Lelaki dan Perempuan..Same2 kite pahamkan okey..

Akal Lelaki dan Perempuan

Perempuan
- 1 akal 9 nafsu
- 1/9 daripada keseluruhan akal digunakan utk memuaskan setiap satu drpd 9    nafsu..
   pergh!!mane cukup beb!!
   so cenderung utk setia..yela, xboleh multi-tasking..
   boleh berfikir hanye 1 bende dlm 1 mase...huh!!

Lelaki
- 9 akal 1 nafsu
- 1 akal pun dah cukup nk puas kn 1 nafsu..apatah lagi 9 akal..
   so, pelbagai helah, care, strategi digunakn utk
   memuaskan 1 nafsu..boleh multi-tasking kot kalau camtu..
   lalu tidak setia..hehe..   

Bagi sesiape yg kurg paham sila bace lagi sampai korg phm..maksud tersirat~~

P/S utk kaum wanita : berhati-hatilah anda dgn kaum lelaki yg suke multi-tasking..

Assalamualaikum dan selamat beramal~~

[Kalau korg suke, mintak tekan "Like" kat bwh post, kalau rajin boleh "Share" kat sebelah kiri page]
================================================================

Keep Smile   (^_^)
================================================================================

5 comments:

siti nor syafiqah said...

ok.. sebb 2 la lelaki selalu ad helah untuk sembunyikan perkara yang diorang wat... hehee i faham :)

SyazwanMazli said...

haha..tau pun awk..so berhati2 la yer..n xsemue laki camtu..sebagai gurauan jer tu..^_^

nur syahirah said...

betul tuh ,,

TengkuAzlanShah said...

aku bangga dilahirkan sebagai lelaki (koler naik mulut muncung dongak kepale keatas)

sakurasue said...

haha... patot curang je slalu! haha

Followers!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...