Saturday, 29 October 2011

Smart Phone!!

Aku, pastu Syazwan Mazli...pastu aku..pastu dy lagi..adoi~~
Ulang-ulang asek aku jer..bosan ler....haha~~

Korg semue, aku nk share skit la sal something hari nie..xtau nk share ape..so aku pilih nk share pasal "Smart Phone" yg aku suke..maybe tajuk ari nie agak bosan..terpulang la nk bace ke tak nak..okey..

So, "Smart Phone" yg aku plg suke ialah phone "Android"..aku penah gak pakai "I Phone 4", tp aku xbape nak suke lorh..so aku pilih phone android build..lebih simple...

"hoi, pasal smart phone pun nk cite kat blog ker??" (eh, suke aku lar, ko sakit kat mane??!! HaHa)

So, mcm biase la "Pemikiran Orang"..
Sembang jom!!!


WANITA
"selalu nmpk fon nie kat cite2 korea yg baru"
"like it, S2!!"
"nak satu, leh??"
"fon idaman ku~~"

LELAKI
"tak yah nk tayang sgt der~~"
"nice doh..haha"
"masyuk ko, ade job bek per??"
"mane ko dpt??rompak per??.haha"

Okey, da abes bace kn..lantak korg la nk ckp per..haha
Gamba kat atas tu la Phone yg plg aku suke skunk..nice2 tau..bukan per, aku mmg peminat Smart Phone keluaran "Samsung"..bukti nyer kat gamba bwh nie....



Korg tgk, aku xtipu kn..hahaha..aku mmg peminat kot..da beli episod 1, mesti nk beli episod 2 plak..mcm korg tgk drama petang2 tuh..klo miss 1 episod...tak ade bende len dah..just "arghhhhhhhhh!!!!!"..haha

Ni hah, aku nk kongsi skit...aku ni student..tp aku kje gak..haha..cane tuh??
Cam nie, aku blaja, blaja gak..tp aku buat part time..buang la skit mase2 melepak atas katil tu, meleset2 dgn bantal..buang mase tau x...bek isi dgn bende yg berfaedah, betol x?

Pada aku mase tu emas, so aku pilih mengisi mase2 tu dgn emas lar...setimpal kot..hehe..
da 3 bulan buat part time nie, secare online baru jer bulan nie..tempat aku kje kat umah jer..ade "Facebook account" da leh buat da..
Senang kn..aku pegang jawatan Admin Leader kat group "100 For Future" tuh..

Yang aku nk cite nie bukan pasal kje, tp masih tajuk utame.."Smart Phone"

Aku ade buat satu event kat group tuh..sape2 yg rajin usaha, dan dpt "income paling tinggi" bulan nie..aku bagi sedikit sumbangan lar..korg nk tau ke hadiah nye per??tgk la kat gamba bwh nie..



"KOTAK???"


"KOTAK & ISI!!"


Tu la hadiah nyer..aku bagi smart phone "HTC Desire HD"...suke??haha~~
Hadiah ni akan diberi pada pemenang pada 31/10/2011...

Baik hati tak aku nk bagi phone mahal2 camni kat org? (hahahaha)

Bukan pe, aku just nk naik kn semangat dorg2 tu jer..aku dpt nie pun hasil2 dari program yg aku buat kat group tuh..byk org ckp susah..tp pade aku, mane ade keje yg sng dlm dunie nie..klo ade korg share la dgn aku..okey~~

Kalau betol susah, aku tertanye2 gak, nape xsampai sebulan, da ramai org yg nk buat program nie sebagai part time dorg..tgk kat bawah nie...

List Name

23/08/2011 - Sheila Redwan
07/09/2011 - IEqa Yieka
07/09/2011 - Plum Akivorsko
07/10/2011 - Suliana Haslan Syazwan
08/10/2011 - Saya Amira
09/10/2011 - Cik Fiqa
12/10/2011 - Raja Inani
13/10/2011 - Muhammad Azwan
14/10/2011 - Eyra Makira
17/10/2011 - Mista Fahul
17/10/2011 - M Helmi Helmi
20/10/2011 - Haslina Omar
20/10/2011 - Kenet Cokeey
21/10/2011 - Sollahuddin Al-Ayyubi
22/10/2011 - Sohaime Yahya
22/10/2011 - Nur 'Izzati Mohd Naim
24/10/2011 - Hussaini Mocks
24/10/2011 - Ika Atikah
26/10/2011 - Mish Maira
28/10/2011 - Assahidin Jbon



Ramai kn??mmg tak sng, tp mungkin lebih sng daripada yg susah..phm?
Kalau xphm, pikir sendiri...malas da aku nk type...hahahaha

P/S : jangan tunggu-tunggu, nt jadi penunggu~~  (hahaha)

Assalamualaikum dan Selamat Beramal~~

[Kalau korg suke, mintak tekan "Like" kat bwh post, kalau rajin boleh "Share" kat sebelah kiri page]
================================================================

Keep Smile   (^_^)
================================================================================

3 comments:

siti nor syafiqah said...

bak satu !!! nak tukar ngan fon i samsung corby i nak samsung galaxy s II amacam leh x ? hahaaa

princess cutezz said...

huhu.. bru beli la.. htc tu akak ipar da ade.. not bad la samsung ni

SyazwanMazli said...

fiqa : xde dpt ar..beli sendiri..hehe

princess : yeke??best kn..same la kite..hehe

Followers!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...