Tuesday, 13 December 2011

HOT STUFF LAR!!

BERITA HANGAT!!
Aku just nak kongsi yang aku ade jual Drama Korea dengan Jepun..
Mesti ramaikan yang suke drama-drama dari negara nie..hehe..
So, mesti korang nak buat koleksi drama-drama nie..betol tak??
Tapi tak tau macam mane nak simpan drama-drama ni dalam bentuk yg berharga..
(macam koleksi kesayangan)
Dan ada gak yang nak tengok, tapi internet slow..tak boleh la nak download..
Itu la tujuan aku bukak kedai jual DVD nie..Untunk korg-korg yang berniat nak buat koleksi..Aku tolong korg supaya dpt buat koleksi yg berharga dan tolong korg download..

Gambar 720p HD..baik punyer..(lebih kurg macam ori je, tapi murah)
Boleh Play kat DVD Player

Dekat kedai aku tuh, aku xjual drama, sebab drama mmg free..ade byk kat website..Aku cuma jual service..Kiranya, kenakan charge sikit, penghantaran, kos buat DVD, design yang cantik, kepakaran dan tenaga aku nie..Drama aku bagi free jer, tp kos tu semua la yang korg kena baya..tak kan semue tu pun nk bg free..lemak arrrr..hehe..
Kesimpulan nya, murah je aku jual..hehe..DVD sangat cantik..Sangat sesuai buat koleksi..terpulang nak beli ke tak nak..tiada paksaan..^_^

Support Me!!
Kepada pembaca, mintak jasa baik korg share blog nie boleh??
Mesti bolehkan..tak nk beli pun xpe..Mintak share je..
Mungkin ada rakan lain yang memerlukan..   Thank You!!  ^_^

Jom kite survey skit, cane rupe DVD yang aku jual tu dan bape harga nya..


CITY HUNTER
English and Malay Subtitle
Episode : 1-20
RM 20.00
Postage : RM4 @  (Sabah, Serawak RM6.00)
postage untuk sekali penghantaran

layari fanpage kami untuk keterangan lanjut :



HEART STRINGS
English and Malay Subtitle
Episode : 1-15
RM 17.00
Postage : RM4 @  (Sabah, Serawak RM6.00)
postage untuk sekali penghantaran

layari fanpage kami untuk keterangan lanjut :


PROTECT THE BOSS
English and Malay Subtitle
Episode : 1-18
RM 18.00
Postage : RM4 @  (Sabah, Serawak RM6.00)
postage untuk sekali penghantaran

layari fanpage kami untuk keterangan lanjut :


I CAN'T LIVE LOSING
English and Malay Subtitle
Episode : 1-16
RM 18.00
Postage : RM4 @  (Sabah, Serawak RM6.00)
postage untuk sekali penghantaran

layari fanpage kami untuk keterangan lanjut :


SCENT OF WOMEN
English and Malay Subtitle
Episode : 1-18
RM 18.00
Postage : RM4 @  (Sabah, Serawak RM6.00)
postage untuk sekali penghantaran

layari fanpage kami untuk keterangan lanjut :


THE PRINCESS MAN
English and Malay Subtitle
Episode : 1-24
RM 21.00
Postage : RM4 @  (Sabah, Serawak RM6.00)
postage untuk sekali penghantaran

layari fanpage kami untuk keterangan lanjut :


BABY FACED BEAUTY
English and Malay Subtitle
Episode : 1-20
RM 20.00
Postage : RM4 @  (Sabah, Serawak RM6.00)
postage untuk sekali penghantaran

layari fanpage kami untuk keterangan lanjut :


PLAYFULL KISS
English and Malay Subtitle
Episode : 1-16
RM 18.00
Postage : RM4 @  (Sabah, Serawak RM6.00)
postage untuk sekali penghantaran

layari fanpage kami untuk keterangan lanjut :


MARRY ME MARY
English Subtitle Only
Episode : 1-16
RM 18.00
Postage : RM4 @  (Sabah, Serawak RM6.00)
postage untuk sekali penghantaran

layari fanpage kami untuk keterangan lanjut :

Macam mane, suke tak??
Kalau nak tgk lagi ape drama yg aku jual, boleh la survey kat kedai aku yer..
Lebih 62 Koleksi Drama Korea dan Jepun
klik link di bawah untuk lihat drama selanjutnya :

kalau korg juga boleh buat request drama :

korg juga boleh jadi pengedar, baca syarat dan info di "Distributor Club" :



Support Me!!
Kepada pembaca, mintak jasa baik korg share blog nie boleh??
Mesti bolehkan..tak nk beli pun xpe..Mintak share je..
Mungkin ada rakan lain yang memerlukan..   Thank You!!  ^_^

[Kalau korg suke, mintak tekan "Like" kat bwh post, kalau rajin boleh "Share" kat sebelah kiri page]
================================================================================
Keep Smile   (^_^)
================================================================================

2 comments:

Followers!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...